Varit sista svängen på Västerås förlossning

Ja, man ska aldrig säga aldrig, men innan jag åker hem på fredag så hinner jag nog inte ens om jag skulle vilja.

Jag var där och skrev en rad i min bok som en fin undersköterska köpt. Åh, jag blir så glad när jag ser de som jobbar där. Jag kommer sakna dem. De har verkligen satt spår i mitt hjärta. Och de har varit med mig från den där första dagen då jag aldrig hade satt min fot på en förlossning tills nu. När jag har förlöst 52 barn och har kommit en lång bit på vägen. Men jag har mycket kvar att lära, och det är väl tur det. Tänk om man kunde allt efter 1,5 års skola.

Om jag själv får barn någon gång så skulle jag vilja föda barn i Västerås. Så kommer det troligen inte bli, då jag har planer på att bo på västkusten. Men hade jag haft möjligheten, då skulle jag inte tveka.

Ett kapitel i mitt liv är till ända, ett nytt ska börja. Livet är förunderligt. Livet tar oss på nya vägar för att vi ska kunna nå våra mål, få det bra. Ibland kanske man undrar varför livet prövar en, varför livet för en på vissa vägar. Men jag tror att det alltid finns en mening. För resan mot målet lär oss ofantligt mycket. Västerås har lärt mig mycket. Om livet, om barnmorskeriet, om mig själv. Och jag reser härifrån med nya erfarenheter och människor som tagit plats i mitt hjärta.

Jag säger inte hejdå. Jag säger vi ses igen!

Annonser

2 thoughts on “Varit sista svängen på Västerås förlossning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s