Att komma igång igen

Igår skrev jag några ord på nästa bok. Det kanske inte verkar så himla fantastiskt. Men det är det. För mig. Jag hade trott att jag skulle börja skriva på den boken mycket tidigare i höst, men först kom bokmässan och då var jag fokuserad på När havet blåser ljumma vindar. Sen kom livet emellan och sedan sjukdom. Men nu tänker jag börja lite grann. Lite i taget. Ingen stress. Men jag längtar efter att få veta hur det kommer gå. För Louise och Gabriel. Om det förflutna är för närvarande. Eller om det går att komma runt.

Ord för ord ska detta också bli en bok. Det kommer inte bli enkelt och ibland tänker jag att jag måste vara dum i huvudet som utsätter mig för detta igen. Att ge andra en chans att tycka om och tycka illa om. Men historien är spännande och jag vill veta hur det blir. Jag vill utvecklas längs vägen. Och som en kompis sa, som läst de första sidorna: ”Jag tror stenhårt på den här boken.”

Vi får väl se 🙂

Annonser

2 thoughts on “Att komma igång igen

  1. 🙂 Glad för din o naturligtvis för oss alla, som vill läsa dina böcker. Låt det ta den tid det tar tra-la-la, för slutet kommer bli bra! Lycka till o kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s