Svårt att blogga

När det finns så mycket man både vill berätta och hålla för sig själv. 

Men som läget är nu ska jag försöka skriva klart den här boken. Hoppas på att det går. Mest för att jag behöver ha något att göra på dagarna och få lite rutin på tillvaron. Sjukskriven på grund av hjärtat. Som krånglar. Som slår alldeles för snabbt. Ligger på 190 i puls av att gå upp för en trappa eller resa mig ur soffan. Äter medicin, men i specialdos och det funkar inte riktigt. Men nu är det något bättre, nu håller sig pulsen på kanske 160 oftast. Låter högt ändå, det är ju högt. Men skönare med 160 än 190. 190 är ju inte allt för många slag ifrån maxpuls och att ha maxpuls av miniansträngningar känns ganska tråkigt. Inte så hoppfullt. Men räknar med att må bättre om ett tag. 

Men fram tills dess ska jag försöka skriva, annars kommer nog det här manuset att sluta i byrålådan och det vill jag inte riktigt.. 

 

 

Annonser

2 thoughts on “Svårt att blogga

  1. Hoppas att läkarna kommer på orsaken. Jag vet att du har behandlats länge och jag känner väl till obehaget. Må de snart hitta något, som passar just dig. Tänker de sätta in något nytt, angående medicin, jag förstår att du redan testat mycket. Själv får jag Tambocor, som tydligen är något helt nytt, ”peppar, peppar” har hjärtat svarat bra på den. Tydligen så ny att inga på vårdcentralerna skriver ut den, utan det måste vara en cardiolog. Jag tänker på dig kram Ann-Margret

  2. Jobbigt för dig! Hoppas att dem hittar ngt bra snart som fungerar på dig!
    Var rädd om dig!

    Väntar med spänning på nästa bok! =)
    Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s